Historie

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Historie

Den 1. august 2011 overtog Mogens Danmark Aalborg Aluminium Industri efter Frits Christiansen, der ønskede at gå på pension.

Mogens Danmark er et kendt ansigt i Arden – hvor han har drevet Mogens Danmark A/S siden 1996. Mogens Danmark A/S er et maskin- og smedeværksted.

Mogens Danmark mener der er mange muligheder indenfor aluminiumsindustrien.

Aalborg Aluminium Industri kører videre med den medarbejderstab som var ansat da Mogens Danmark overtog firmaet.

I dag tilbyder Aalborg Aluminium Industri beregninger, design og produktion af emner/konstruktioner i primært aluminium og titanium men også i mindre omfang i stål og rustfri stål.

Aalborg Aluminium Industri, eller AAI, startede allerede i 1984 op som et enkeltmandsfirma.

I år 2001 overtog Frits Christiansen firmaet, hvor fokus blev rettet imod at give hele virksomheden et kompetenceløft. I dag er Aalborg Aluminium Industri’s ydelser, primært fokuseret omkring det at vi kan løfte videnstunge opgaver, der indebærer både design, konstruktion og produktion. Kundegruppen har også flyttet sig og består i dag af kunder indenfor , marine- og offshore, teater- og udstilling samt den generelle industri hvor sikkerhed for kvalitet og levering er de altovervejende parametre i den indbyrdes relation.

Allerede i 2003 begyndte pladsen i vores gamle bygninger på Gørtlervej i Aalborg midtby at blive for trang. Med flytningen til Stationsmestervej 83 i Skalborg (Aalborg SV) i januar 2005 opnåede vi en markant forøgelse af både produktions- og kontorfaciliteterne. Nu var der både ekstra plads til konstruktionsafdelingen, fuld krandækning i hele produktionen til håndtering af de større og større konstruktioner der blev bygget, indhegnet udenom arealer og nem adgang til motorvejsnettet.

I efteråret 2018 flyttede Aalborg Aluminium Industritil Industrivej 9 i Arden.

Mogens Danmark A/S valgte ligeledes i 2019 at flytte sit maskin-og smedeværksted til samme adresse.