Industribranchen

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Se vores industribranchen

Aalborg Aluminium Industri er med hele vejen – fra idé til færdigt produkt. Vi er mestre i kundetilpassede løsninger til industrien, hvor der stilles store krav til fleksibilitet, funktionalitet og arbejdsmiljø. Vi har gennem de mange år, virksomheden har eksisteret, lært, at en god indledende dialog og sparring er den enkleste vej mod et succesfuldt resultat for både os og vore mange trofaste kunder. Hos Aalborg Aluminium Industri er samarbejde, sparring og grundighed basale nøgleord.

Som leverandør til forskellige industrivirksomheder arbejder vi bl.a. med udvikling og produktion af reparations- og arbejdsplatforme, mandskabskurve, adgangsveje, trapper, gangbroer og løfteudstyr. Her er vi den idéelle samarbejdspartner uanset, om der er tale om unikke specialløsninger eller emner, der skal udvikles og efterfølgende produceres i større eller mindre antal.

Aalborg Aluminium Industri har f.eks. udviklet en transportabel portalkran til løft af tunge maskindele ved montage/reparation på stedet.

Referencer:

  • Bladt Industries A/S
  • Vestas Wind System A/S
  • Man Diesel A/S
  • Siemens A/S
  • Strøm Hansen A/S