Service og kvalitet

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Læs mere om service og kvalitet

Garanti og Service

For os er vores håndfaste garanti for kvalitet og effektivitet blandt vores vigtigste konkurrenceparametre. Som sikkerhed for kunden, og som et kvalitetsstempel fra os, sælger vi først og fremmest altid produktionens viden med produktet. Dette sker blandt andet i form af en serviceføljeton af produktionsnoter og dokumentation, der sikrer, at produktionens helhed står klar og tydelig for kunden. Vi dokumentere, allerede inden produktionen starter, hvordan vores løsningsmodel vil se ud og går ikke igang før kunden er enig og der er opnået tilfredshed med løsningen.

At producere og udvikle indenfor fastlagte deadlines er ydermere æressag for Aalborg Aluminiums Industri. Vi tager selv de svære og skæve opgaver, arbejder effektivt og målrettet, og garanterer i sidste ende at overholde både deadlines og kvalitetskrav.

Samarbejde og videreudvikling

Foruden vores direkte og tætte samarbejde med kunden igennem hele udviklingsprocessen, rækker vi også gerne hånden frem mod kundens fremtidige mål. Derfor indgår Aalborg Aluminium Industri ofte et tillidsfuldt samarbejde om videreudvikling og innovation – vi tror på at et samarbejde over tid skaber både tillid, effektivitet og i sidste ende også bedre produkter.