Virksomhedsprofil

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vision

I vores bestræbelser på, som virksomhed, at tilbyde det bedste, ud fra vores kompetencer og kerneværdier, finder vi det særligt vigtigt at følge en række klare grundlæggende visioner for virksomheden som både intern- og ekstern enhed.

Vi mener, at Aalborg Aluminiums Industri, i hele sin virksomhed og med alle de midler, der står til dens rådighed, skal tjene følgende formål:

  • At opfylde vore kunders behov for specialfremstilling og serieproduktion af emner i aluminium, titanium, rustfrit stål og stål, og konstant udvide vore kompetencer
  • At vi gennem salg af ydelserne kan oppebære indtjening, der vil gøre Aalborg Aluminium Industri økonomisk stærk og uafhængig
  • At udvikle vore medarbejdere til større bevidsthed om de reelle værdier i livet.
  • At kunne fremstå som eksempel på, at handling, tillid, ansvarsførelse og synliggørelse af målene er stærkt medvirkende for positiv drift af virksomheden.
  • At gøre os værdige til at være en vigtig del af vores kunders univers – de er motivation for at vi hver dag yder vores bedste og stræber efter det sublime.

At efterleve vores vision er vores måde, at forsøge at skabe den bedst mulige arbejdsplads, for vores medarbejdere, og samtidigt placere os som markedledende leverandør af aluminiumskonstruktioner og løsninger. De interne- såvel som eksterne aspekter af vores vision, skal i sidste ende tjene den kundeorienterede udvklingsproces og sikre kunden det bedst mulige resultat af samarbejdet med Aalborg Aluminium Industri.