Virksomhedsfilosofi

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Virksomhedsfilosofi

Aalborg Aluminium Industri opererer ud fra begrebet om “Bæredygtig virksomhedsdrift”. Dette medfører et konstant fokus på en række værdier, der både udvikler virksomheden som helhed, samt påvirker vores relation til kunden.

Særligt naturen og vores omgivelser skal ikke unødvendigt belastes af vores drift. Ansvarlighed bygger også på troværdighed overfor kunder og interessenter, som skal opleve, at vi gør hvad vi siger, og vi siger hvad vi gør.

Dette indebærer at Aalborg Aluminium Industri har et fokus på vores kunderelationer, virksomhedsdrift og medarbejdere, der opsummeres til følgende værdigrundlag:

Ansvarlighed

Vi skal være ansvarlige overfor vores medarbejdere ved at vise dem tillid, udvikle dem og derigennem skabe livskvalitet

Kundefokus

Vi sætter os i kundens sted, for at kunne give det produkt, og den service, der lever op til forventningerne. Derigennem skabes stærke og lønsomme relationer.

Fremsynethed

Vi giver fremtiden stor opmærksomhed for at kunne agere ift. strømningerne og på den måde udvikle og fremtidssikre virksomheden.

Fremtidens teknologi

Vi investerer i fremtidens højteknologiske muligheder, indenfor design og sammensætninger af aluminium, som materiale i innovative løsninger

Når netop disse værdisæt fremhæves skyldes det, at Aalborg Aluminium Industri agter at fortsætte den udvikling, af virksomhedens håndværks- og vidensmæssige komptencer, der gør at vi idag ikke er bange for at placere som en af Europas førende leverandører indenfor design, udførelse og processtyring af aluminiumskonstruktioner.